Erotske istinite priče. Osobna iskustva 2019-12-16

Osobna iskustva

Erotske istinite priče

Nadam se da je to samo početak nečega nadasve prelijepog. Lezale smo tako jedan sat kad se iz grmlja pojavi jedan ker. Nisam želio odmaknuti se od nje, želio sam tako dočekati jutro, mada sam znao da je to nemoguće. Ispustio sam ih i okružio stol. Da želim mnogo više i da to isto želim zauvijek, sve više sam postajao svjestan.

Next

Erotske igrice moje djevojke

Erotske istinite priče

Vidio sam da je svjesna kakav utisak ostavlja na mene. Neodoljivo me privlačiš — rekla je tiho. Želio sam je zaprositi … Prepao sam se tih svojih misli. Ispred njenog imena se nalazilo mnogo lijepih epiteta, a ljubav kao da je bila napisana najvećim slovima. Pozvala je i mene da vidim.

Next

Osobna iskustva

Erotske istinite priče

Mozete zamisliti osjecaj kada sam umjesto pamucnih gacica pod dlanom osjetio njenu toplu, golu picku! Uobicajno neradno vrijeme, on sjedi na dvosjedu, ja na trosjedu, razgovaramo, pijemo kafu, rucamo, gledamo tv…Ona pravi rucak, ili obavlja neke druge kucne aktivnosti. Sjedio sam na rubu kreveta dok je ona klecala ispred mene i sisala mi kurac. Našao sam se u nedoumici. Kosa joj je bila duga i valovita. Dostojanstveno prihvaćen poraz Obgrlio sam je rukama. Nije bio preskup, ali sam se u njemu osjećao ugodno.

Next

Moja istinita prica

Erotske istinite priče

Ali, nismo znali da tako necujno otkljucava vrata. Ona je bila ta koja me je prisilila da legnem na sag, da uživam u svakom njenom dodiru. Želio sam je privući u zagrljaj i poljubiti. Pristala je bez trenutka dvoumljenja. Funkcionalnost mu je bila očito na prvom mjestu, sve je bilo namješteno tako da se moglo uživati u njegovoj udobnosti. Bilo ja kasno, ali mi to nije smetalo.

Next

Moja istinita prica

Erotske istinite priče

Bojao sam se da jest, ali isto tako sam znao da ih na prvom susretu ne mogu ispuniti. Posle noci provedene sa ribarima Sneza i ja smo lezale gole na dusecima i suncale se. Mogla je imati … Koliko godina? Razmišljao sam, iako sam znao da su moje misli pomiješane sa žudnjom koja se u meni budila. Dugo sam čekao onu pravu Osvajao sam i čekao onu pravu, čekao sam djevojku koja će svojom ljubavlju iščupati moje srce iz grudi i bio sam spreman čekati još godinama, pa i cio život, ako ne budem imao sreće. Mozda je iz svoje pozicije moj prijatelj imao bolji pogled lako moguce jer je bio u nekom polulezecem polozaju. Djevojka poput one koja je sjedila nedaleko od mene, nije mogla biti slobodna.

Next

Osobna iskustva

Erotske istinite priče

Još se nikada tako nisam osjećao. Davor se uskoro odvojio od mene i nje zajedno sa svojom novom pratiljom, a ja nisam bio siguran da me je to u potpunosti razveselilo, onako kako je trebalo. Mislim da sam gledao u nju kao u priviđenje. Umesto da preuzme odgovornost zbrisao je kod nekih rodjaka u Italiju. Nitko u avanturu ne unosi dušu, a ja sam sve uložio u taj odnos koji me je ispunio. Par dana nakon toga moja zena je cistila njegovu sobu.

Next

Osobna iskustva

Erotske istinite priče

Posto su bila iza mojih ledja nisam vidio svog prijatelja, ali mi je zbog polozaja vrata i kreveta i te kako jasno bilo da prvo sto je vidio kada ih je otvorio bilo je lice moje zene s kitom u ustima. Nisam mislio na put koji sam prelazio, nego na netom proživljeno iskustvo. Bojao sam se pokazati koliko je želim, a želio sam je više od ičega na svijetu. Razmisljala o cijelom danu, sve sto se desilo je bilo tako brzo - pronalazak fotki na sefovom tabletu, zatim njegovo lezerno ponasanje, ples za njegovu kitu, osjecaj njegove ogromne debele kite u ustima i medju sisama i njegove sperme po mom licu, tijelu i sisama. Vjerovao sam da postoji posebna žena koja čeka samo na mene, a isto tako sam vjerovao da je Sandra ta osoba. Ona je imala sve što sam želio, a to je bilo ono najvažnije. Želio sam je odvesti u svoj stan i uživati u svim blagodatima njenog tijela, ali sam te želje morao odgoditi.

Next

Moja istinita prica

Erotske istinite priče

Uzbuđenje me je potpuno preplavilo. Teško mi je to priznati, ali ti govorim istinu. Pomagali su mi moji novi prijatelji, ali i oni iz rodnog grada koji su se doselili mnogo prije mene. Htio sam joj kupiti cvijeće, ali sam odustao. Izgubio sam pojam o vremenu.

Next

Moja istinita prica

Erotske istinite priče

Nisam imao namjeru otići u krevet uskoro. Njenih namjera sam se bojao, bojao sam se i sebe. Poznavala je sve tajne muškog tijela, znala je kako dovesti nekoga do nekih nepoznatih svjetova, a to što sam ja bio dio toga njenog svijeta, smatrao sam izuzetnom srećom. Meni to nimalo nije smetalo, jer su se savršeno uklapale u skladnost njenog lica. Imao sam jako dobrog prijatelja koji je bio izbjeglica iz susjedne opstine, pa sam mu ponudio da privremeno boravi kod nas, jer smo ja i supruga zivjeli sami u dvosobnom stanu, te nam je jedna soba skoro bila takoreci slobodna. Znam da joj nisam bio prvi, ali sam želio biti posljednji. Ako požurim, mogao bih je izgubiti, a ako i ne učinim to, postojala je ista mogućnost.

Next