Erotske price grubo. Grubo silovanje 2020-02-18

Grubo silovanje

Erotske price grubo

Velika kolekcija osobnih erotskih priča i ispovijesti. Gledao sam u onu guzu i počeo otkopčavati svoje hlače, te ih skidati skupa sa boksericama. Nikad nisam suprugu prevario, a nisam imao ni potrebe da to napravim, jer je seks uvijek bio solidan i više puta u tjednu. Ukoliko tvoja erotska priča bude objavljena dodijeliti ćemo ti bonus kredite. Opet ga je izvukao do pola i stao me jebat dok nisam svrsila i drugi put u samo 10 minuta. Nakon toga me okrenuo na trbuh. Jebao sam ju malo u usta, a kad sam osjetio da ću svršiti samo sam ga gurnuo dublje u njeno grlo i počeo se prazniti u nju.

Next

Moja tajnica voli grubo jebanje u šupak

Erotske price grubo

Obuzeo me je veoma jak orgazam!!! Bajro iz Lozniceje uspeo daih razoruža obrazloženjem jasam iz Zvornika a on iz Loznice. Izvukao sam iz ladice kremu za ruke koju imam za sebe, pa istisnuo malo po njenom šupku. Uz to, Sanela je bila prava seksualna bomba sa po meni jako kratkim fitiljem koji je dijelio mirnu Sanelu od divlje Sanele. Neki i jesu ali većini nije bitno dali hoćeš ili nećeš ako oni reše bićeš jeben. Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne.

Next

Erotske Priče na sambaplay.tv

Erotske price grubo

Ruka mi je sama krenula uz njenu nogu, a ona je ušutila dok sam ja prstima išao sve više prema njenoj pički. Uvukao sam dva prsta u njenu pičku i izvukao ih, te ih stavio u svoja usta. Uveksu u čoporu od 4-7 i kadate opkole neznaš šta da kažeš i samite navedu da ideš gde oni žele. Odmah sam ga ugurao do pola a ona je zacvilila i pokušala se izmaknuti, ali sam ju čvrsto držao, pa nije mogla nikuda. Samo sam ju potegao preko glave dok sam prilazio Saneli, a ona je sjela na moj stolac i raširila noge, pa sam gledao u sjajnu i obrijanu pičku koja je bila već dobrano mokra. Ne previše, ali dovoljno da mogu uhvatiti jednom rukom njenu sisu i počnem ju stiskati i uvrtati bradavicu prstima. Hocu da me tucas taticee… zelim jakoo da me tucas da kaznis svoju cerkicu jer je nevaljala!!! Ubrzo mu je lizanje dojadilo i poceo je ulazit u moju mladu,usku picku.

Next

Erotske Priče na sambaplay.tv

Erotske price grubo

Vidjela sam zelju u njemu,primio me za ruke,uvukao u kucu i odmah zavukao ruke pod majicu i stao me ljubit. Došao sam do stola odloživši kravatu na njega, a ona me povukla da sjednem na stol. Tvojee suu Samo su tvojee!!! Brzo je bio gotov i istresao svoju spremu u moju ranjenu guzu. Znam da rome bije glas dasu grubi. Samim tim meje pritisnuo svojim telom uz sipku. Uskoro sam ih oslobodio i grudnjaka, te sam ih sada mijesio svojim velikim rukama.

Next

Erotske Priče na sambaplay.tv

Erotske price grubo

Možeš me jebati u pičku i slobodno svršiti u nju jer pijem kontracepciju. Usli smo u kucu i odmah mu pomogla da se presvuce,pokrila sam ga cebetom i skuvala caj… Srecom nije dugo lezao pa se nije prehladio… uvece kao i obicno ritual kupanja… kasnije je tatica sebi napunio kadu i seo da se utopli… Taticee?! Bile su mokre, itekako, a ona je skinula cipelu i sad je prstima pritiskala moj napeti kurac i jaja u boksericama i hlačama koje su mi se činile sada preuske. Shvatio sam da želi grubi seks, pa sam ju par puta pljesnuo po stražnjici koja se zacrvenila, a ona prigušeno zastenjala. Derala sam se a on je iz sve snage krcio put svojoj ogromnoj kurcini. Stala sam se bacat,trgat ali je svom tezinom legao na mene i polako mi usao u guzu. Možeš me jebati u pičku i slobodno svršiti u nju jer pijem kontracepciju.

Next

Tajnica voli grubo

Erotske price grubo

Iz njene pičke je curilo niz njene noge sve do poda i laminata ispod nas. Notify me of follow-up comments by email. Polako sam skinuo kravatu sa njenih ruku i ona se nesigurno uspravila, sa smješkom na licu: - Ovo je bilo vrhunski Stanko. Pri ulasku u bus primetih cetvoricu roma kakose u zadnjem momentu ugurase u polu prazan bus. Izvukao sam iz ladice kremu za ruke koju imam za sebe, pa istisnuo malo po njenom šupku. Osjetila sam kako mi puca djevicnjak i kako krv navire iz nove rane. .

Next

Grubo silovanje

Erotske price grubo

Ipak je on zaslužan za uspon firme, a i za to što sam ja danas direktor. Namjestio sam kurac između njenih usmina i samo ga gurnuo jako do kraja u njenu pičku. Znam da je bio petak, zadnji sastanak je bio u tijeku, a partner je buljio u Sanelin dekolte gdje su njene četvorke prijetile da ispadnu iz grudnjaka dok je uzimala papire sa stola. Barem dok su klinci mlađi bili. Aaaaaaaaaaaaahhhhh vristala sam od miline dok je guza lupkala o njegov stomaak!!! To je izazvalo polavu iz moje nevine pickice.

Next

Grubo silovanje

Erotske price grubo

Bio je stravicno jak i napaljen. Kad sam završio sa pražnjenjem duboko u njenu guzu polako sam izvukao kurac koji se odmah opustio, a njen šupak je bio dobro razvaljen. Našlasam novog ljubavnika i opet roma ali od 28 godina i jako epog i sa lepim kurcem od 19 cm. Nakon sto me posteni ispipao,dogovorili smo se da cu sutradan kod njega doma dok mu je zena na poslu t da necu otic u skolu. Na kraju dosli smo i na temu sexa i moje nevinosti. Malo me to živciralo, pa kad je klijent izašao pozvao sam Sanelu: - Čuj, nemam ništa protiv da se tako odijevaš one dane kad nemamo sastanke sa strankama. Ali bar smo sklapali poslove.

Next

Tajnica voli grubo

Erotske price grubo

Kada znas da vrckas tom utegnutom guzicom ima i da primis kurac. Već sam dvadeset godina u ovoj firmi i zadnje tri na mjestu glavnog direktora. Nije mi bilo loše, firma je odlično poslovala, a radnici nisu imali ništa protiv mene. Nikad nisam suprugu prevario, a nisam imao ni potrebe da to napravim, jer je seks uvijek bio solidan i više puta u tjednu. Sanela je imala 31 godinu i bila je tajnica godinu dana duže nego sam ja bio direktor. Nije bila udata, a kružile su priče po firmi da nijedan muškarac ne može pratiti njene seksualne apetite.

Next

SA SINOM NA SELU

Erotske price grubo

Htedohse pobuniti ali zacuh sapat. Punio me je vrelom spermom koja se sirila stomakom!!!! Dok sam se odlazila tusirat,vidjela sam ogromnu mrlju krvi na krevetu i to me jako prestrasilo. Izvukao sam ga iz njene pičke i došao ispred stola, pa joj podigao glavu povukavši ju za kosu i gurnuo joj kurac u usta. Već sam dvadeset godina u ovoj firmi i zadnje tri na mjestu glavnog direktora. A kako smo se spetljali? Uh malaaa kakosi doo oobra,ima dami budes muska kucka jebacuteeee joooooj jebacute ka moju zenuuuu uuuu uuh. Moja tajnica voli grubo jebanje u šupak Imam 43 godine od kojih sam 12 u solidnom braku sa dvoje djece.

Next