Erotske price trojka. Trojka sa mlađim bračnim parom 2020-01-03

Trojka II

Erotske price trojka

Bili su gladni — ona crnog kurca, on kurvanjske vrele pičke. Djevojka mu je priznala da joj se dopadam, te je predložio da se večeras nađemo kod njega. Pocela je da svrsava cim sam joj usao u guzu. Ipak, izašla sam pa šta bude, bude. Kad je Angel otišao do toaleta, iskoristila je priliku da se malo zažvali sa Milanom, koji joj je šapnuo da ne brine, jer je sve već ispričao Angelu. Strah i neprijatnost za mene kao da vise nisu postojali. Ona mlada i lijepa, on visok… Posle nekog vremena su se pojavili i najpre smo otišli na piće.

Next

Iznenadna trojka

Erotske price trojka

Obe smo stajale potpuno gole u sobi. Stidljiva trojka Nakon nekog vremena stigli smo kod njega. Jezik joj se zapetljao o moj i u trenu sam osetio njenu ogromnu zelju da me upije. Razmišljala sam kako je to biti prvi put sa parom. Ona je sedela u fotelji. Od žene sam napravio ninfomanku željne više kurčeva u isto vreme! Toliko je puno bilo da je sperma odmah da izlazila iz nje. I on je uhvatio za glavu nabijajuci joj iz sve snage kurac.

Next

Moja žena i ja

Erotske price trojka

Samo je lizao, ljubio, a onda jezikom otišao i do rupice na njenoj guzi. Dosla je sa posla a sa njom je bila i Daca tj. Crveni uski minić, ispod providne gaćice, gore beli topić, bez grudnjaka. . Video je kako sam pogledala zgodnog Nika, tacnije kako sam zeljno gledala njegovu kitu koja je se ocrtavala u uskim gacama. Kao stimulans dade mi dodatnu energiju i volju.

Next

Iznenadna trojka

Erotske price trojka

Milan i Angel su se zadovoljno pogledali i počeli smejati, srećni što su naleteli na moju zgodnu jebežljivu ženicu. Naši jezici su se ukrstili. Nisu se mnogo dvoumili, prvo sam osetila ruku koja je blago ali energicno isla duzinom moje noge nagore prema centru, istrcih guzu i malo razdvojih noge, tek toliko da omogucim Mikici prilaz brazdi koju je poceo da miluje. Kurva je još jače zavrištala… Izgleda da je to bilo previše za Angela. U jednom trenutku moja zena je urliknula,znao sam taj dobro taj urlik zadovoljstva,a ni ja nisam mogao vise da izdrzim,izvadio sam kurac podigao Dacinu glavu i nabio ga u njena usta.

Next

Iznenadna trojka

Erotske price trojka

Prihvatio je i uskoro smo sedei u nasoj dnevnoj sobi i pijuckali pice. Kako je osetila da ulazi u nju vrela sperma, tako je krenula da squirt-uje po njemu kao nikada do sada. Bolno je kriknuo, gotovo da sam se izgubila cicala i vristala kao pomahnitala sto i jesam. Svršio sam tako snažno da su mi mlazovi vlastite sperme išli prema licu. Ispod njenih nogu je legla Daca i lizala picku,mrak mi je pao na oci,pa sam jebao kao pomahnitao. Mikica je prvi popusti, izmedju nas troje, koji po prvi put sede ovako sami, imamo vrstu intimnosti, koju ma koliko se trudili nijednog momenta, nisam mogla da komuniciram pojedinacno a da u vazduhu ne visi nas ljubavnicki odnos kao i na sarmantnu ljubomoru koju vidi m u njima.

Next

Trojka

Erotske price trojka

Znala je da može neko da je vidi, ali je baš bilo briga. Zavukao sam joj ruke ispod male majicice i stiskao njene cvrste grudi i nabrekle bradavice. Ni Milan nije hteo da gubi vreme. Ustali smo Nesa je legao a ona mu je sela na kurac,ja sam joj ga nabio u cmar,toliko joj je curelo iz picke da joj je cmar bio dobro podmazan. Put je bio dug, a ubrzo je pala i noc.

Next

“Slučajna” trojka

Erotske price trojka

Dugo sam mastao o tome da jebem svoju zenu u trojku sa jos jednim tipom. Smirila se , zagrlila me i reće matori neću te menjati. Kad je osetila moj kurac ispred svoje pice,pocela je polako da mesa navlaceci se sama na njega. Angel je otkopčao svoje bele pantalone, ispod kojih nije nosio ništa. Nismo imali puno novca na raspolaganju, uzeli smo smeštaj koji smo unaped rezervisali, bila je to soba koju su vlasnici kuce iznajmljivali, naravno uz koriscenje njihove kuhinje i kupatila. Autobus je krenuo u 13 casova, sutradan oko 6 trebalo je da stignemo u Istanbul. Ubrzo je lezala na meni, a njene grudi su dodirivale moje svaki put kada bi ona kliznula niz moj ud.

Next

Erotske price :: Sex ~ Erotika ~ Lepotice

Erotske price trojka

Ustao sam i uhvatio je za ruku. Kako je kurac dublje prodirao, moja je drolja samo vriskala pri svakom ubodu u njenu pičku. Njene reci me jos vise uzbudise i ja joj prvo polako, a potom sve jaci stavih jos jedan prst unutra. Prislonio je svoju crnu kurčinu na raspomamljenu pičku. Moja pozicija u seksu je isključivo pasivna dok je on univerzalni tip, ali kad se nas dvoje nađemo — on je aktivac.

Next

Trojka II

Erotske price trojka

Ostao sam u tom polozaju, budan, ocekujuci da sve to ponovi, ali uzalud, vise me nije dodirivala. Ona poce sasvim polako da okrece glavu prema meni. Napetost je rasla do granica nesvesti. Pogledom sam ih ispratio do kola. Njih dve su se zvalavile iznad mene.

Next

“Slučajna” trojka

Erotske price trojka

Trudio sam se da skrenem pogled ali sam dobro video da su joj bradavice cvrste i jasno se ocrtavaju. U glavi mi se sve pomutilo od prevelike zelje i uzbudjenja. U kupatilu sam se obukla i nisam htjela izać, bilo me sram. Srce joj je lupalo, kao da će da iskoči — ipak je ona samo žena. Izgledao je stvarno slasno taj njegov komad pa i ne čudi da su mi se slike pojavile pred očima. Razgovarali smo o nebitnim stvarima, kao da se nista nije desilo.

Next