Hvor meget data bruger youtube. Oversigt over forskellige tjenester og deres dataforbrug 2019-12-16

Mobildata guide

Hvor meget data bruger youtube

Facebook Lad os starte med de fleste inklusiv min egen nok største last — Facebook. Surfing og mails — Her kan du bare slå dig løs! Dataforbruget kan du spare på Pas på med at bruge løs af data, når du er på ferie uden for Danmark. Hvorfor bruge en anden app, når Facetime fungerer godt? Dog er der også mange spil, som har brug for dataforbindelse for at køre, men mængden varierer altså utrolig meget. De videoer i dårligst kvalitet bruger 2-2. Facetime over 3G bruger mindre data, da den overordnede kvalitet er lavere.

Next

Hvor meget data bruger jeg , når jeg streamer

Hvor meget data bruger youtube

Nogle har måske alt deres musik liggende lokalt eller hører kun musik, når de er koblet på Wi-Fi, mens andre cykler en time om dagen med Top-100 listen kørende i ørene. Holder du ikke øje med dit forbrug, kan du hurtigt få opbrugt dit data. Når du har downloadet kortet, kan du finde vej uden at bruge mobildata, når du er fremme. Der er mange grunde til, hvorfor danskere bruger applikationer, men disse er klart nogle af de ting, som bliver brugt mest, når det kommer til apps. Her får du et overblik over dataforbruget siden sidste nulstilling. Vil du bruge mere mobildata, end der er i dit abonnement, skal du nemlig betale for det ekstra dataforbrug.

Next

Se dit dataforbrug på Mit YouSee

Hvor meget data bruger youtube

Alt afhængig af hvilken kvalitet videoen du streamer har afgør hvor meget data du bruger. Hvad end det er på togturen, i venteværelset hos lægen eller bare liggende i sengen, ja så er streaming af video et hit. Et 4G-telefonsamtale vil bruge flere data, fordi det er i stand til højere opkaldskvalitet. Her kan én times film nemlig sagtens opbruge hele din datapakke, hvis du ikke passer på! Hos de fleste teleselskabers hjemmesider kan du gå ind og se præcis hvor stort dit forbrug har været igennem den seneste periode. Hvis du bruger det, mens du er tilsluttet WiFi, bruger det data, men ikke celledata. Derfor vil du sandsynligvis få sat din kvalitet til Høj, hvis du vælger auto og anvender en 4G forbindelse. Bemærk at alle tallene er cirkatal og udelukkende bør bruges som eksempler.

Next

Databeregner

Hvor meget data bruger youtube

Hvis man ikke kan finde vej, så hiver de fleste mobilen op af lommen og finder applikationen Google Maps frem. Pas på dit dataforbrug i udlandet Mobiltelefonen er en fast følgesvend — også på ferien. Guide - Sådan anvender du InternetTjek. Trafikken afhænger dog af din mobilforbindelse, og det gennemsnitlige forbrug vil typisk være ca. Du kan tvinge Facetime til WiFi ved at slukke for celledata.

Next

Mobildata guide

Hvor meget data bruger youtube

Jeg giver her eksempler på, hvad dataforbruget gennemsnitligt er ved at bruge forskellige funktioner på din smartphone eller tablet. Spotify er en af de mest populære musiktjenester på markedet. Hvor meget data bruger streaming? Er du i tvivl om, hvilken datapakke du skal vælge, så kan du med fordel bruge vores nedenfor. Ser du mange videoer, bruger du mere data. Hent eventuelt film og serier ned på Netflix og i andre apps, så de er tilgængelige offline og ikke bruger af din datapakke. Besøger du nyhedssider med mange billeder, bruger du derfor mere data, end hvis der er få billeder. Derfor har vi skruet en lille oversigt sammen, der hurtigt giver dig mere indsigt i, hvad du kan bruge løs af på mobilen og hvilke tjenester du måske skal spare lidt på.

Next

Mobildata guide

Hvor meget data bruger youtube

Derefter kan streaming af musik, radio eller podcast også blive tunge poster hvis du dagligt lytter til flere timers underholdning. Hvor meget data en musikfil tager af dit forbrug, er meget varierende, da længden af musiknumre også varierer en hel del. Hvis brugeren nærmer sig grænsen kan man definere at brugeren modtager en advarsel. Det gælder altid, at jo højere en kvalitet du anvender — især hvad angår streaming — jo mere data bruges der. Som en person, der synes at bruge hele tiden WiFi, er jeg lidt i mørket om, hvor meget data en bestemt app bruger. Læs også: Videostreaming Som den sidste kategori har vi medtaget den, for mange, største synder, videostreaming.

Next

Oversigt over forskellige tjenester og deres dataforbrug

Hvor meget data bruger youtube

Nu ved du, hvordan du tjekker dataforbrug for dig selv, du kan hurtigt bygge et billede af præcis, hvor meget data du bruger, og om det består af WiFi eller celle data. Du kan bruge meget streaming — husk den rigtige forbindelse Når du skal i gang med at bruge streaming, er det vigtigt at du vælger den rigtige forbindelse, så du ikke skal tænke alt for meget over hvor meget data, der bliver brugt. Dataene vil indeholde om det var et indgående eller udgående opkald, og nu var det længe det varede. Derfor bruger mange danskere også denne applikation hver eneste dag. Dataforbruget kan du holde nede, når du rejser. Streamer du film på mobilen, eller tjekker du Facebook i bussen på vej til hotellet uden at være koblet på wi-fi, bruger du mobildata.

Next

Hvor meget data bruger streaming?

Hvor meget data bruger youtube

Vælg bredbånd type Som det første skal du vælge om du søger alm. Størrelsen på siderne skyldes, at flere og flere benytter sig af store billeder, videoer og andet grafik, som fylder meget. Den eneste gang jeg ikke bruger det, er, hvis jeg bruger min Android-telefon eller taler til en person, der ikke er på iPhone. Og faktisk kan det bliver til rigtig meget data, hvis du ikke er på et wifi-netværk, men i stedet bruger dataforbindelsen. Men hvordan kan det så være? Dog er denne app en ret stor sluger af data. Hos Android Authority har de lavet et overblik over, hvor meget data YouTube appen bruger. Facetime bruger data, og den nøjagtige mængde afhænger af, om du bruger 3G, 4G, lyd eller video.

Next