Najbolji besplatni filmovi. Najbolji filmovi koji su zabranjeni mlađima od 18 2019-12-23

Top 10: Najbolji akcioni filmovi svih vremena

Najbolji besplatni filmovi

Reklama nema, ali dok sačekate da se film učita, možete komotno snimiti jedan svoj. Izdvajamo klasik domaćeg filma iz 1992. Zanimljiva životna priča muških potomaka porodice, koji sežu od čukundeda do praunuka. Bilo bi mnogo bolje da je ostala misterija. Erotski film Monamour — Anna Jimskaia. Na premijeri filma održanoj u Sarajevu na otvaranju sarajevskog kulturo-sportskog centra Skenderija, pored Tita i filmske ekipe prisustvovali su i Sofija Loren i Omar Šarif, dok je plakat za fim nacrtao Pablo Pikaso. Pratite život pohotnog Nikole koga sve žene žele da uhvate na neku foru samo za sebe.

Next

Domaci filmovi

Najbolji besplatni filmovi

Film se takođe bavi veoma aktuelnom temom veštačke inteligencije, budući da je glavni negativac kiborg, poznatiji kao Terminator Schwarzenegger. Strani filmovi su sa prevodom. Love 9 Based On Novel 7 Black Comedy 6 Female Nudity 6 Friendship 6 Hospital 6 Male Nudity 6 Sex 6 Yugoslavia 6 Death 5 Nudity 5 Satire 5 Serbia 5 World War Two 5 Based On Play 4 Belgrade 4 Blood 4 Communism 4 Explosion 4 Father Son Relationship 4 Husband Wife Relationship 4 Murder 4 Politics 4 Teenager 4 Train 4 Belgrade Yugoslavia 3 Boy 3 Cinema 3 Family Relationships 3 Father Daughter Relationship 3 Kiss 3 Male Female Relationship 3 Partisan 3 Revenge 3 Revolution 3 Sex Scene 3 Thief 3 1930s 2 1960s 2 1990s 2 Actor Shares First Name With Character 2 Angel 2 Balkan 2 Balkans 2 Band 2 Bare Breasts 2 Basketball 2 Bathtub 2 Bicycle 2 Bosnia 2 Boyfriend Girlfriend Relationship 2 Brother Brother Relationship 2 Brother Versus Brother 2 Bus 2 Car Accident 2 Cemetery 2 Character Name In Title 2 Civil War 2 Coffin 2 Cult Film 2 Devil 2 Drinking 2 Drug Use 2 Erotica 2 Ethnic Conflict 2 Europe 2 Fake Illness 2 Fight 2 Fire 2 Friend 2 German 2 Gestapo 2 Grandfather Grandson Relationship 2 Gun 2 Gypsy 2 Hare Krishna 2 Kosovo 2 Male Frontal Nudity 2 Male Pubic Hair 2 Masturbation 2 Mother Son Relationship 2 One Word Title 2 Photographer 2 Policeman 2 Political Satire 2 Pregnancy 2 Prostitute 2 Pubic Hair 2 Resistance 2 Sequel 2 Shelter 2 Skinny Dipping 2 Stealing 2 Strangulation 2 Street Life 2 Student 2 Suicide 2 Teacher 2 Teen Angst 2 Teenage Boy 2. Putnici iz kupea sa dedom u ljubičastom odelu, smatraju da je slučajni kofer koji je pao usmrtio starca i niko od njih ne želi da se meša policija u ovu nerealnu priču. Prosledili smo ga našem Filmskom kritičaru, koji je ocenio da se radi čitaocu koji voli italijanskog reditelja Tinta Brasa i njegov opus, kao i o izboru kvalitetnih erotskih filmova. Komika i nezaboravne replike su glavna odlika ovog filma. Mnogo leševa, malo gurmanskih čarolija i jedan ljubavni trougao očito su zadali svima dosta muka… 10.

Next

Najbolji filmovi koji su zabranjeni mlađima od 18

Najbolji besplatni filmovi

Više od 150 naslova na koje ste možda i zaboravili, nose titulu vrhunskih filmova. Zapravo u Srbiji će vas malo ko sprečiti da gledate film koji nije namenjen vašem uzrastu, ali u inostranstvu kada nešto nije za vaš uzrast, kada prikazuje scene nasilja ili seksa previše otvoreno, dobija oznaku X, a sa takvim simbolom — zna se i kad može i ko može! Ipak ovde možete pronaći listu naših filmova, snimljenih uglavnom u poslednjih deset godina. Arnie, Stallone i Bruce Willis su filmski heroji naše mladosti. Crash režija: David Cronenberg Šta imaju zajedničko teške saobraćajne nesreće i seksualni čin? Stigao nam je mail od jednog tajanstvenog čitaoca sa spiskom filmova. Originalna muzika će kao i film ostati za sva vremena. Malena 2000 — Giuseppe Tornatore 10.

Next

Filmovi sa Prevodom Online

Najbolji besplatni filmovi

Prema službenim procenama film je koštao 4,5 miliona dolara, dok su američki izvori navodili cifru od 12 miliona. Mi smo tu da vam pomognemo svojim tradicionalnim preporukama. Spisak se sastoji i iz domaćih serija, emisija i spotova, kao i raznih smešnih i sportskih klipova i crtanih filmova. Fenomenalni likovi i situacije pamte se za sva vremena. Na ovim sajtovima možete pronaći mnoštvo filmovi od akcija do drama, horora do akcioni filmova. Jul Briner, Bata Živojinović, Milena Dravić, Orson Vels su samo neki od imena ove velike kinematografske tvorevine.

Next

Domaci filmovi

Najbolji besplatni filmovi

Sve za šta su se borili Osvetnici doveli su do ovog trenutka — sudbina Zemlje i samog postojanja nikada nije bila neizvesnija. Na ovoj stranici pronaći ćete 10 najboljih sajtova za gledanje i skidanje domaćih filmova online. Obe ljubavne priče se završavaju tragedijom: Jovan ubija Krsmana a zatim i sebe, Bogdan gine na ratištu a Bulika odlazi iz zemlje. Više nema Mela Gibsona u glavnoj ulozi, ali su Tom Hardy i Charlize Theron uradili sasvim dobar posao. Najbolji erotski filmovi za vaše oči Erotski film La Chiave The Key — Stefania Sandrelli.

Next

Kategorije

Najbolji besplatni filmovi

Miranda 1985 — Tinto Brass 3. Pink Flamingos režija: John Waters Nikada niste, niti ćete gledati film kakav je ovaj. Na zanimljiv i duhovit način predstavljen je život reality zvezda. Uspećete na potpuno nov način da vidite neke ljude i njihove živote koji se ne razlikuju od ostalih. Statistike pokazuju da tokom karijere svaki mašinovođa nenamerno ubije 15 do 20 ljudi. Iako je sala bila krcata za vreme cele projekcije, niko se od publike nije nasmejao. Poslednji tango u Parizu bio je te 1972.

Next

Domaci filmovi

Najbolji besplatni filmovi

Inače je Lust, Caution snimljen za 100 sati u toku 11 dana, a snimanje je bilo zatvorenog tipa! Bogata kinematografija ovog područja razvrstana je na , , hrvatske, srpske i crnogorske filmove. Radnja je smeštena oko reke Neretve i jednog mosta koji deli agresore od domaćih vojnika. Crni postaje slavan zbog svojih emisija koje vodi na radiju bez dlake na jeziku. Za sve koji se traže, ili žele da budu pronađeni, da budu slobodni i samo svoji! Besplatno gledajte videove jabanja, pripremili smo vam neke od najpopularnih video snimaka u kojima cete uzivati gledajuci. Pregledniji spisak filmova, veliki izbor domaćih filmova koji su mnogo stari pa čak nastali davne 1951.

Next

sambaplay.tv

Najbolji besplatni filmovi

Za par dana prikazivanja film je pogledalo 150. Valeria Marini — film Bambola Šta sad? Shame režija: Steve McQueen Reč je o britanskoj erotskoj drami, snimljenoj 2011. . Izbacuju dedu kroz prozor i tako nastaje potraga za neobično obučenim starcem. Veličanje malih životnih stvari naspram običnog čoveka. Jelena Ana Sofrenović hladna i otmena beogradska i gradska dama, pokušava da se osloni na pomoć oficira Krsmana Sergej Trifunović , seljaka sa Kopanika, koji pripada novoj klasi povlašćenih. Ali čak i dok Allijeva karijera poleti, lična strana njihove veze se ruši, jer se Džek bori sa stalnom borbom sa svojim unutrašnjim demonima.

Next

Najbolji domaći filmovi / Best Serbian Films

Najbolji besplatni filmovi

Svakome je potreban vođa, neki glas razuma koji će nam reći šta je u redu a šta ne. Lust, Caution režija: Ang Lee Erotski triler koji je u Kini morao biti podrobno pregledan i iz kojeg su samo za to tržište izbačene mnogobrojne scene seksa, zbog čega je sam režiser naknadno tvrdio da su kineski mediji skandalizovali određene scene iz njegovog filma. Erotski film Il Macellaio — Alba Parietti. Reklame su zanemarljive i svedene na minumum. Uživaćete u domaćem humoru za koji su zaslužni Gordan Kičić i Boris Milivojević. U svom svetu nereda, Bulika pokušava da spoji slike života svoje pokojne babe Jelene, koja ja za sobom ostavila pisma, fotograije i dnevnike.

Next

ROMANTIČNI FILMOVI

Najbolji besplatni filmovi

Mesar 1998 — Aurelio Grimaldi. Njegov život u sirotištu, socijalizovanje i gubitak najboljeg prijatelja, su slike života malog Harisa. Strani crtaći su sinhronizovani na naš jezik i nalaze se u kategoriji domaćih filmova. Za potrebe filma, pozajmio je ekipi celu svoju opremu od kacige, rukavica pa da kombinezona za trke. Film je osvojio dve nagrade Gran pri žirija na Festivalu Mediteranskog filma u Bastiji i u Orleanu Gran pri i nagradu publike. I da bi pokazali da ne mora sve na planu seksualnosti da bude vulgarno.

Next