Poze u sexu u autu. 9 poza u seksu koje morate isprobati 2020-01-30

9 poza u seksu koje morate isprobati

Poze u sexu u autu

Neka devojka legne na leđa na zadnjem sedištu, a vi se nagnite nad nju i zaboravite na sve savete iz magazina koji govore da je ovo najdosadnija poza. Pred vama su važna dešavanja. Nema li klupice, žena može partnera nogama obujmiti oko bedara. Istina je, na zadnjem sedištu ima više mesta nego na prednjem, a možda možeš da napraviš još prostora. Druga varijanta je da devojka sedi muškarcu u krilu ali okrenuta leđima od njega. Ropstvo: Zašto ne stavite sigurnosni pojas u dobre svrhe? Ovaj put se fokusiramo na seks poze koje su osmišljene tako da povećaju vaše uživanje do maksimuma, naravno, ne ostavljajući ni njega zapostavljenim.

Next

PRAKTIKUJETE SEKS U AUTU? ZAČINITE GA NOVIM POZAMA

Poze u sexu u autu

Automobil Nedavno istraživanje pokazalo je da je čak osamdeset posto ispitanika probalo seks u automobilu. To je prva asocijacija za seks van kreveta. Za kormilom Iz misionarske poze, on neka se pridigne na koljena, nastavljajući penetrirati u vas. Nisi nikad probala da vodiš ljubav kolima? On vam može pomoći pridržavajući vas ispod leđa jednom rukom, dok vam drugom nadražuje klitoris. Auto seks će dobiti potpuno novo značenje. Misionarska Zasluženo jedna od najpopularnijih poza, muškarci imaju kontrolu nad partnericom i s njom mogu raditi što žele.

Next

Tantrički seks

Poze u sexu u autu

Ako ste jedan od miliona muškaraca koji potpadaju ispod te statistike. Spustite naslon sedišta i napravite prostor za manevar! Dobar seks je donekle nalik orijentiringu. Lotos Lotos je poza u kojoj su partneri okrenuti jedan prema drugom, noge su im isprepletene i žena sjedi muškarcu u krilu. Misionar: Pa, misionarska poza je jedna od najintimnijih seksualnih pozicija. Ovo su neke od njih.

Next

Najbolje poze za seks u automobilu

Poze u sexu u autu

Uglavnom se to radi na stražnjem sjedalu tako da žena sjedi na muškarcu ili muškarac leži na ženi, ali čak i u ovom skučenom prostoru možete biti maštovitiji: partner legne na leđa, a partnerica sjedne na njega. Ovo je ženama najmanje draga poza jer je teško izvediva, traži dosta manevriranja, a pravi kut je praktički nemoguće odrediti. Doggy Dok god je prava rupa u pitanju, muškarci su u sedmom nebu. Ako želite izbjeći ozlijede neka muškarac stoji, a žena neka se koljenima nasloni na kauč, a rukama na naslon. Luda vožnja nije rezervisana samo za iskustvo u luna parku.

Next

Najbolje poze za seks u automobilu

Poze u sexu u autu

Unutrašnji pritisak koji stvara snaga njegovog prodiranja, stimulisaće vaš klitoris sa unutrašnje strane. A kako se oboje stimulirate u isto vrijeme, ovo je win-win situacija. Možete da se nadate nekim novim informacijama koje ćete dobiti od nadređenih. Osnovni principi tantričkog seksa sastoje se u dugotrajnom upoznavanju partnerkinog tela, njenih reakcija na vaše dodire putem senzualne masaže i odlaganju orgazma sve dok oboje zajedno ne dođete do vrhunca, a sve sa ciljem pretvaranja seksualnog čina u uzvišeni čin senzualne ljubavi. Jedno pušenje nije vrijedno razbijanja auta, riskiranja invalidnosti ili, još gore, oduzimanja života sebi ili nekome drugome. Hotelska soba je daleko ili je preskupa, a prijatelji neće da vam pozajme svoj stan ili su ga već zauzeli.

Next

Poze u seksu koje treba isprobati s 20, 30, 40, 50 i 60 godina

Poze u sexu u autu

Foto-ilustracija: Profimedia Oralni seks Njena glava u vašem krilu - i to dok vozite. Ovo je sjajna poza jer možete da kontrolišete penetraciju, a tu je i zavodljiv kontakt očima. Ali samo ako ne ulećeš u to očekujući previše… Seks u kolima je neudoban Ma koliko romantično i uzbudljivo zvučalo, činjenica je da je seks u automobilu neudoban , osim ako nemate privilegiju da vodite ljubav u luksuznoj limuzini. Ne samo da ćete uživati, već je ovo i odlična vežba za njene noge. Možeš biti okrenuta licem ka svom partneru ili od njega, ali jedno je sigurno -tvoji pokreti gore-dole su svedeni na minimum inače ćeš da udaraš glavom u krov automobila. Misionarac Žena leži na leđima raširenih nogu, a muškarac leži na njoj. Kabina za presvlačenje Mjesto je prilično riskantno, ali zamislite samo kakav biste pogled imali s trostrukim ogledalima! Posted in , Tagged , , , , , , , , Da li vas seks ponekad podseća na pipanje u mraku? Još ako vodite ljubav u karavanu — može se desiti da imate mesta da se opružite celom dužinom.

Next

KAMA SUTRA U AUTU: Ovo je 9 najboljih poza za SEKS u vašim kolima (FOTO 18+)

Poze u sexu u autu

Spustite naslon zadnjeg sedišta u kolima u kojima je to moguće. Vezivanje Pojasevi u kolima nisu tu samo radi bezbednosti. Maramice možda neće biti dovoljne, ali su svakako bolja varijanta od krpe kojom on briše ruke kada vrši popravke ispod haube. Posted in Tagged , , , , , , Kada seks postane monoton vreme je za seksi igrice. Horizontalni tango Za razliku od poza koje omogućavaju duboko prodiranje, ova će pružiti odličan kontakt očima, mogućnost da se ljubite, mazite i nestanete jedno u drugom.

Next

Savjeti za sex u autu

Poze u sexu u autu

Neka devojka, umesto da sedne, klekne na vaše butine i akcija može da počne. Istaknule su da im pogled na muška stopala nije uzbudljiv. Ali, ako se to dogodi kada se najmanje nadate, dok jurite na neku zabavu, a strast se zapali negde na pola puta, te se žurno. Cilj je da većina tijela ostane ležati na krevetu. Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom.

Next