Øre næse hals læge albertslund. Ørelæge 2019-12-17

Øre,

Øre næse hals læge albertslund

Telefonnummer: 22 22 30 50 Besøgsadresse: Ørelægen Carstensgade 6 6270,Tønder. Da vi modtager akutte patienter hver dag og da vi ikke altid på forhånd kan forudsige, hvor lang tid en konsultation vil tage, kan der forekomme ventetid. Vi undersøger og behandler en lang række sygdomme inden for , , , , , , og foretager også. For at lette ventetiden ved telefonen, bedes du have cpr. Høreappartbehandling gratis i 2018: Der gives i 2018 gratis høreapparatbehandling for patienter med symmetrisk hørenedsættelse, gældende for patienter bosat i Region Hovedstaden. Akutte tider gives samme dag.

Next

Øre/Næse/Hals Læger

Øre næse hals læge albertslund

Vi har dog akuttider hver dag, og det kan ind imellem betyde ventetid i venteværelset. . Ventetid for ikke akutte patienter er ca. Vi beder derfor om, at man møder til tiden og gerne lidt før. Onlineservices Tidsbestilling ikke akuttider kan også foretages på Korte spørgsmål til ørelægen kan sendes på Klinikken kan kontaktes på , dog ikke meddelelser indholdende personfølsomme oplysninger. Du har mulighed for at modtage en sms 3-4 dage før den aftale konsultation.

Next

Ørenæsehalsklinikken i Faxe

Øre næse hals læge albertslund

Når klinikken er lukket kan du ligeledes finde andre speciallæger på Sundhed. Søren bedøver foruden på Øre-næse-halsklinikken i Albertslund også for en lang række andre klinikker i Storkøbenhavn. Ved akutte lidelser er der mulighed for akut tid samme dag, dog forudgået af tidsbestilling. Skifter du telefonnummer, bedes du også oplyse dette til klinikken. Gruppe 2 patienter og privatpatienter er velkomne.

Next

Ørenæsehalsklinikken i Faxe

Øre næse hals læge albertslund

Praktiserende læger vil altid kunne kontakte klinikken - eller en Øre-Næse-Hals afdeling, hvis de vurderer, at der er behov for akut Øre-Næse-Hals tilsyn. De tidligste operationstider er forbeholdt de mindste børn. Forsiden Marianne Stougaard er speciallæge i øre, næse og hals. Recepter: Har du brug for recept efter konsultation eller ved fornyelse, sendes recepten elektronisk til apoteket, hvor den kan afhentes ca. Ring evt til anden øjenlæge. Undersøgelser i klinikken Typiske drejer det sig om: , , undersøgelse for væske i mellemøret.

Next

Velkommen til Øre

Øre næse hals læge albertslund

Alle patienter kan få en tid til en undersøgelse hos ørelægen uden henvisning fra en praktiserende læge. Ønsker du en hurtigere tid, så ring så vi kan hjælpe med det. Har desuden erfaring fra almen praksis. Læs mere Tidsbestilling kan ske i hele klinikkens åbningstid Alle hverdage fra kl. Tlf: 38 41 50 60 Telefonen er åben for tidsbestilling: Mandag - fredag kl.

Next

Velkommen til Speciallægeklinikken Centralen

Øre næse hals læge albertslund

Hvem er vi Speciallæge Kristian Anthonsen Kristian er uddannet læge fra 2003, og har arbejdet på forskellige hospitaler i København under sin uddannelse. Han har drevet øreklinikken i Albertslund de sidste 20 år. Vær opmærksom på, at vi ikke besvarer afbud, men du skal selv ringe for ny tid i vores telefontid. Lægesekretær Charlotte Lykke Hansen Charlotte har arbejdet som lægesekretær siden 1990 på forskellige hospitalsafdelinger og bl. Andre lidelser må påregne ventetid. Ønsker man ydertider vil der være yderligere ventetid på ca.

Next

Ørelæge

Øre næse hals læge albertslund

Høreklinikken, Høreapparatbehandling og justeringer ved Annette Svarre har ingen ventetid. Undersøgelse og behandling for akutte infektioner så som , bihulebetændelse, halsbetændelse, klump i halsen med flere. Øjenlæge Usman Khan er på klinikken om tirsdagen i stedet for Ken Ninn-Pedersen Øre-næs-halslæge Jesper Balle er på klinikken om torsdagen i stedet for Kirsten Ninn-Pedersen Alle speciallæger har aftale med Regionen Sygesikringen så behandlingerne er gratis for dig. Vi tilbyder desuden i puljeordning til ukompliceret høretab via den offentlige sygesikring. Speciallægerne har begge mere end tyve års erfaring fra både ind- og udland indenfor deres respektive specialer. Er speciallægeuddannet i øre-næse-halssygdomme på Gentofte samt Hillerød Hospital og på Rigshospitalet, hvor han de sidste 5 år har arbejdet som afdelingslæge.

Next

Velkommen til Speciallægeklinikken Centralen

Øre næse hals læge albertslund

Så sparer du ventetid i telefonen og vore klinikassistenter får mere tid til, at gøre det de er allerbedst til og allerhelst vil nemlig, at tage hånd om patienterne på klinikken. Sorribes varetager vi en bred vifte af undersøgelser og behandlinger inden for specialet øre-næse-halssygdomme. Speciallæge i øre, næse og hals, Lina Engelmanaite Ørelæge i Tønder, Lina Engelmanaite. Klinikken er lukket på følgende dage: Fredag d. Kontakt egen læge eller lægevagt ved akut behov for lægehjælp Åbningstider: Mandag kl.

Next