Sex sa bikom. Grupni sex sa bakom i njenom komšinicom 2019-12-18

Jebanje sa zivotinjama: Seks sa konjem

Sex sa bikom

» Mali se napunio krvlju čim je namazana usta omotala oko debele glavetine. Uvukao sam prste pod spavacicu i polako se kretao rukom nagore vodjen nekom stranom silom. Odlučio sam jedan dan otići sa starom i upisat se. Uzdrhtao sam od vreline koze i povukao na gore ruku zajedno sa materijalom. Tata je bio zaljepljen uz njihive guze a rukama im je držao bokove dok su se polako spuštali s utegom.

Next

Incest sex (istinito)

Sex sa bikom

Ja sam poceo da ga izvlacim i nabijam mojoj seki a ona se nije mrdala. Uglavnom mi kurac nije nešto naročito velik, tek negde oko 17 cm, malo deblji i zakrivljen prema vrhu. Karmen je rekla da imaš dobar debeo kurac! I rekla sine niko nije mami razvaljivao šupak i odsada će to biti samo tvoje jer tata se nikad nije setio da to proba tako da će ti tvoja majka sve dopustiti jer sine zapamti što će ti mama reći: dobro jebana žena je sretna žena. Umjesto odgovora poljubio sam je u usta i nije mi smetalo što sam u slini mogao osjetiti ostatke moje sperme. Mokre gacice su se providele pa joj se guza videla kao da nije nista imala.

Next

Pornici Jebacina Seks Sa Babama Sex Video

Sex sa bikom

», onda me prekinula, «Daj da ne trošim telefon… Dođi do mene pa ćemo se ispričati. Jedno subotnje jutro, ili bolje rečeno kasno prijepodne, trgnula me iz sna zvonjava mog mobitela. Polako sam prstom sebi krocio put u nepoznato. A što sam mogao reći. Tada je doslo ves da nisam mogao vise poceo sam da svrsavam u moju mamu a ona je samo vikala svrsi u svoju mamicu.

Next

Jebanje sa zivotinjama: Seks sa konjem

Sex sa bikom

Poslije jebanja sa bakom Nadom i povratka mojih roditelja sa mora otišao sam kući sa njima. To je bio jedan divan seks. Tada sam rjesio da probam da joj pipnem sise koje su bile bas kako su naj ljepse ni male ni velike. Nisam siguran je li moj jezik nije bio dovoljno dugo, ali ja jednostavno ne mogu ga dobiti u što se tiče drugih djevojaka, mislim da sam imao djevica sjedi na moje lice. Rekla je samo, sine šta to radiš? Kada sam joj izjebao guzu rekao sam da moram svršiti. Ledja su ti prljava, kao da si se valjao po prasini…Opet si bio na ambaru? Dok je nabijala svoju dlakavu pičku na moj kurac njene velike sise su skakale gore dole. Šutio sam a ona me pogledala u oči i pitala što ja mislim o tome.

Next

Incest sex (istinito)

Sex sa bikom

Dok sam ja stajao ja sam osjetio da se mama pocela polako vrtiti i dizati gore dole da bi joj moj kurac usao dublje. Rekla je kako jedva čeka. Poslije par dana od kada sam otišao od svoje baka Nade ona me je zvala telefonom. » Potapšao me po leđima i uz smijeh zalupio vratima. Kleknuo sam joj izmedju nogu uhvatio sise obe u svaku ruku i krenuo da ih ljubim, da cuclam bradavice, vukao sam je za bradavice, nisam se sisa njenih mogao zasititi. Čuo sam njen uzdah i tiho je rekla, eh da mi je bar ovakav, popizdeću, pizdurina mi gori, i čuo sam da su se vrata zatvorila.

Next

Pornic sa babom

Sex sa bikom

Volio sam ići kod bake jer uvijek mi je puštala da radim šta želim i da budem vani dokle god ja hoću. Ona je i dalje bila u prici kako je zivot tezak i kao nije obracala paznju o onome sto joj ja radim. Meni i Zoranu zajedničko je to što smo obojica rastavljeni, no njegov sin živi s njim dok moje dvije kćeri žive s mojom bivšom ženom. Na sekundu se sjela i popravila remeničić na sandalama. Činilo se da ju svi muškarci tamo poznaju. Lizao sam je i ljubio polako se i nežno približavao pički koja je već i na oko bila vlažna. Ugasila je svetlo i legla je pored mene.

Next

Incest sex (istinito)

Sex sa bikom

» Raširila je duge noge pokazujući mi mokru bijelu tangicu. Prošla su dva mjeseca od kada sam u roditeljskoj kući i nije mi bilo teško zapaziti da baš svaki petak izlaze i to u isto vrijeme. Moj brat iako je stariji nije imao nista veci kurac. Stigli smo kod bake Nade, ali moji se nisu dugo zadržavali jer su žurili kući. U videu ti je jedna zanimljiva kazetica», nagnula se nad mene i oblizala spuštenu karu. Taman kad sam pod rukom preko gacica osetio fine dlacice, trgao sam se, jer sam shvatio po disanju da vise ne spava. Jaja su mi se kupala u njenim sokovima.

Next

Jebanje sa zivotinjama: Seks sa konjem

Sex sa bikom

Sandy počele dolaziti i opet gura na moj penis opet osjetiti dužine. To nije to, naravno, i sa djevojkama squealing kao učenica, moj glavni teret i druga dva super spurts samo naprijed gushed dobivanje Sandy preko njene usne i bradu, više na Cassie's obraz i tits dok Dena, ovaj put u akciji , dobio brčkanje diljem joj lice. Tada mi je sestra rekla da ona vec dugo zna da ja drkam sa njenom rukom a zna da spavam sa mamom kada nema tate. Sad moram da je skinem. E kraj školske godine, i moji su planirali gdje će na ljetovanje, ali meni se baš nešto i nije išlo želio sam ići kod bake na selo jer sam volio baku, ali i baka je volila mene jer nije imala više unuka osim mene. Moj hitnosti postao sve više i više dok mi noge savijene u koljenima, moj savijenim leđima i osjećao sam se hrpe sperma počinje gurati, pumpa kroz bazu mojih vratila i na posao naprijed prema izlazu na samom vrhu.

Next