Sex verhalen sauna. Sauna sexverhalen: Neuken in de sauna op de sportschool 💪 2019-12-16

Geile verhalen en foto's

Sex verhalen sauna

Ze mocht van mij haar badjas niet aan trekken en met haar besmeurde lichaam liepen we terug naar het hoofdgebouw en leidde ik haar over het terras naar de douche. We waren met 4 we kenden onze vrienden al jaren en we wisten van elkaar al wel wat. Ik duwde haar hoofd hard naar mij en hoorde ze kokhalzen toen mijn lul in haar keel schoot. Hoewel het heel erg warm was in de sauna, liet ik mij daar absoluut niet door afleiden. Ik zag vier rechtop staande lullen heen en weer zwaaien en naar mijn vrouw toe lopen.

Next

De Sauna

Sex verhalen sauna

Als vanzelf glijd mijn hand naar de binnenkant van haar been, ik kan haar schaamlippen voelen en raak erg opgewonden. Op dat moment ging de deur open en kwamen de twee tienertjes die we al eerder gezien hadden binnen. Toen we aan tafel kwamen zaten onze vrienden al en ik zag ze beide kijken vooral omdat mijn vrouw wat bukte toen ze zich neerzette en zo een mooie inkijk leverde. Zonder omhaal nam ze z'n pik in haar mond en begon 'm te pijpen. Ik ging dus een keer in de avonduren en besloot maar te wachten. Zij wordt van dit soort situaties altijd vreselijk opgewonden. Wat dacht je van seks in de sauna verhalen? Daar staat tussen nog veel anderen een fris jong stel, waarvan de man - de trotse eigenaar van een welgevormd lichaam - zich door de masserende handen van zijn vriendin laat scrubben.

Next

De Sauna

Sex verhalen sauna

Ze trok dan nog haar kleedje wat op zodat haar billen te zien waren. We hadden ons nauwelijks in onze badjassen gehesen, of een prachtig jong ding van zo'n jaar of 15 viel me al op. Ik liet mijn hand vanaf haar gezicht naar beneden glijden tot ik bij haar geile kutje kwam. Ben je dan ook gelukkig getrouwd vroeg ze? Ik ben ook blij en tegelijk voel ik me schuldig naar mijn vrouw toe. Hij speelde met haar grote borsten en haalde af en toe zijn knuppel uit haar poes zodat ze er even mee kon spelen. Mijn vrouw stond er prachtig bij. Even later was ik wat afgekoeld en we gingen de cabine in.

Next

Sauna sexverhalen Hete swingers

Sex verhalen sauna

Ze trok langzaam haar hand uit de kont en met beide handen trok zij de billen van elkaar. We gingen weer naar binnen en oma ging weer op de onderste bank liggen en mijn moeder weer boven haar en ik ging weer op het bankje zitten, ik zag oma weer naar mijn lul kijken die door de warmte nog flink van formaat was en zag haar tepels weer recht omhoog staan, ik keek even naar mijn moeder en zag dat haar tepels ook hard waren, mijn moeder lag met een opgetrokken been en ik zag dat haar geschoren kutje wat open stond en van binnen glansde, oma had haar schaamharen wel wat bijgewerkt en ik zag dat haar schaamlippen flink gezwollen waren en toen zij ook een been omhoog zet haar kutje ook wat open ging staan, haar kutje was zo te zien nog strakker dan dat van mijn moeder, na een poosje kwam mijn moeder van de bank af en zie dat zij al ging douchen en zag haar naar mijn recht vooruit staande lul kijken, zij lachte naar mij en drukte met har hand op mijn lul, komt het door de warmte vroeg zij en mijn lul begon weer aardig omhoog te komen, zij ging uit de sauna en oma kwam van de bank af en kwam naast mij zitten, zij pakte mijn harde lul weer vast en boog voorover en nam hem even in haar mond, wat had je daarstraks gedan omdat hij al weer wat kleiner was vroeg zij en hield mijn lul stevig vast, ik kon zo toch niet mee de relax ruimte ingaan zei ik, zij trok de voorhuid over mijn kloppende eikel en nam mijn eikel nog en keer in haar mond en zoog mijn lul dieper in haar mond, met har tong ging zij over mijn eikel en ik voelde mijn ballen al samen trekken, ik kom als je zo doorgaat zei ik, zij liet mijn lul uit haar mond en ging voorover tegen de bank stan, laat mij je lul maar eens voelen kreunde zij, ik ging achter haar staan en drukte mijn lul tegen haar openstaand kutje en voelde hem makkelijk haar strak nat kutje inschuiven, aaaah jaah kreunde zij en drukte har kontje naar achteren, ik pakte haar bij haar heupen vast en trok haar dieper over mijn lul en begon haar steeds harder te neuken. Zij begon met haar tong mijn kutje te likken. De stilte werd slechts doorbroken door een kort kreunend geluid. Ze reageerden niet erg enthousiast, ook goed hoor, kon ik meer van de vrijheid in de sauna genieten. Maar goed, ik heb mijn ogen natuurlijk niet in mijn zak suggestieve plaats trouwens, in dit verband. Gaby had overgenomen en likte aan mijn lul en zei hardop mmm wat een stuk, hij was zelfs nog niet hard maar ze zoog hem snel hard.

Next

Met oma naar de sauna

Sex verhalen sauna

Ik moest even slikken, want dit zou het zomaar kunnen zijn. Verheerlijkt steekt hij zijn armen de lucht in. Ze spreidde haar benen en ik voelde haar volle schaamlippen, geheel geschoren en zo te voelen kletsnat. Ik was wel even verbaasd, want zoiets had ik hier nog nooit gezien. Kom je niet, dan heb ik een verrassing voor je.

Next

De sauna • Sexverhalen

Sex verhalen sauna

Geroutineerd als altijd schoof ze haar hand over mijn stijve knuppel, precies over de rand van m'n eikel en ik voelde de geilheid door me heen schieten. Sex in de sauna Ik legde mijn hand op haar hand. Ze lag op haar rug, de benen wijd gespreid en ik zag die enorme lange paal in en uit haar kale scheurtje gaan. Linda ging intussen door om de blondine heftig te beffen. Ze kreeg ook het bevel om haar jas uit te doen en gewillig liet zij haar jas op de grond vallen.

Next

Met oma naar de sauna

Sex verhalen sauna

Zijn de meeste sauna's op vrijdagavond overvol, die in V. Het zaad kwam met een vaart omhoog zoals ik lang niet meer gekend had. Ik moest staan en alle drie zogen en trokken ze wild aan mijn lul, tot ik zei dat ik ging spuiten en twee mijn ballen masseerden en wederom de brunette mijn pik aftrok, tot het zaad er met daadkracht uit kwam schieten. We liepen in onze witte badjassen naar buiten en zagen dat het in het zwembad al aardig druk was. Het was sowieso druk in de Zwaluwhoeve.

Next

Met oma naar de sauna

Sex verhalen sauna

Toen we aankwamen stond er echter een groot bord. Dan vind ik aan het eind van de week een briefje op mijn bureau, zaterdag, 12. Ik hoorde haar kreunen en zag hoe de vrouw begon te stoten. De opwinding verspreidde zich door mijn hele lichaam. Ze liet zich volledig gaan en kreunde en steunde zonder ophouden.

Next

sambaplay.tv

Sex verhalen sauna

Het waren er vier en eentje zei dat ze gauw naar binnen moesten gaan en de deur dicht moesten doen. Ik moest echt even gaan verzitten om m'n paal in het gareel te houden. Haar vragen werden steeds brutaler, nu vroeg ze mij of ik ook getrouwd was, en ik bevestigde dat. Ik was met spoed van werk vertrokken om naar de sportschool te gaan. Ik knikte en ze ging tussen de benen van haar vriend zitten. Ik was al in vorm maar kon echt wilde mijn spieren echt zichtbaar laten worden voor de zomer.

Next