Soraja. SorajaQ 2019-12-17

SorajaQ

Soraja

Svako kopiranje i korištenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Teškog srca, Sorajina majka Anka, predala je Soraju jednoj hraniteljskoj porodici u Vojvodini i u toj porodici, Soraja je, razdvojena od majke provela jedan kraći period detinjstva. She worked as a flight attendant before starting her music career. Thirdly, in 2011, Vucelic was a participant, in the reality show Big Brother, finished fifth, аnd sixth in 2013. Majka ju je redovno posećivala, a po završetku osnovne škole, njih dve su prešle da žive kod Sarinih ujaka.

Next

Soraya (2019)

Soraja

Pošto su kružile glasine da se bavi prostitucijom, Soraja je rešila da tuži svakoga ko o njoj priča laži. Soraya died on May 10, 2006 following a long struggle against breast cancer. Chauffeur arrives for them taking them to 10 Downing Street. Svake nedelje pravi Helou Kiti žurke za decu iz komšiluka. Svoj voditeljski presto, Soraja je delila sa na žalost pokojnim glumcem Miloradom Mandićem Mandom. Mediji su je doveli u vezu sa brazilskim fudbalerom Nejmaron, ali on je demantovao da ima devojku. Sinсе thеn ѕhе hаѕ bесоmе a pin-up girl fоr mаnу local men аnd hаѕ huge local fan club.

Next

Soraya

Soraja

Her songs climbed to the top of the charts in the Latin American, European, and U. Soraya's mother, Yamila Cuevas Gharib, had been a housewife in Colombia. Njeno mesto rođenja, odredio je splet ne tako srećnih okolnosti koje su prethodile njenom rođenju. Једна је од најављених учесница наследника ријалити-шоуа који би се приказивао од. The family moved back to Colombia when she was a baby, but when Soraya was eight years old, they returned to New Jersey. Smrt majke koje je i onako bila doslovno željna tokom čitavog perioda odrastanja, Soraju je jako pogodila i taj događaj, ona i danas sa punim pravom smatra najvećim i najbolnijim udarcem koji joj je život zadao.

Next

Neymar's stunning ex Playboy model girlfriend Soraja Vucelic wows in no underwear for sexy snap

Soraja

Soraya's father, Gregorio Lamilla, worked for an exporting company in Colombia. Kada je u pitanju muzika, kako tvrdi, Soraja najviše, to jest najčešće sluša zabavnu muziku. Kada je neko povredi i svesno razočara, Soraja je najčešće osvetoljubiva i učinjenu pakost i štetu nikada ne prašta i ne zaboravlja. She was first diagnosed in 2000, at the age of 31, after finding a lump while conducting a routine self-examination. Her parents bought her a guitar, which she taught herself how to play.

Next

Soraja Vučelić Biografija

Soraja

U medijima se spekulisalo da će u njenom spotu glavnu ulogu imati Kristiran Golubović, ali do saradnje nije došlo. Ljubav prema deci Srazmerno činjenici da je mimo svoje volje i zasluge imala veoma teško detinjstvo, Soraja je kao jednu od svojih osobina razvila neizmerno veliku ljubav prema deci. Filmski žanr koji je Soraji omiljen, jeste horor i komedija, dok njeno opredeljenje što se tiče književnog žanra nije toliko jasno definisano. Soraya meets a well off Brit at a London hostel. Njih dve su prvo vežbale u teretani, a zatim su otele pevača i tražile otkup od manekena Filipa Panajotovića koji ih na kraju hapsi.

Next

Soraya (2019)

Soraja

Soraya had also lost her mother, a grandmother, and a maternal aunt to breast cancer. Iako se tada učinilo da je Sorajinim problemima i problemima njene majke konačno došao kraj i da njih dve sada mogu nastaviti život kakav oduvek zaslužuju, na žalost nije bilo tako i nakon samo nekoliko godina Sorajina majka se razbolela. They write to the current parliament secretary for foreign affairs, Fartwhistle Maloney offering them her 'time'. Visoka je 178 cm, a teška 59 kg. Soraja Sara Vučelić — biografija Soraja Sara Vučelić, rođena je 16.

Next

Soraya (2019)

Soraja

She took time off to fight the illness. U slobodno vreme gleda komedije i horor filmove, čita knjige, jaše na hipodromu, ide u šoping i putuje. Ono što ona načešće radi kada je slobodna, jeste da gleda filmove, čita knjige, obilazi hipodrom, putuje i ide u kupovinu. Iz razloga što je veoma često poslovno angažovana i lišena slobodnog vremena, Soraja se trudi da slobodno vreme koje ima ispuni što kvalitetnije. Сорајина мајка је била болесна, па због тога није могла да је чува, и детињство је провела у дому за незбринуту децу у Бијелој код Херцег Новог, где је била све док није завршила основну школу. Nakon što se preselila u Beograd, Soraja je upisala studije psihologije na Filozofskom fakultetu i upravo na tom fakultetu, ona je i diplomirala 2016.

Next

Soraja Vucelic: Neymar's Serbian Model Girlfriend (Bio, Wiki)

Soraja

Her career spanned ten years, and she recorded five. Firstly, you need to know that Soraja Vucelic, was born on November 16, 1986, in Knin, Croatia; because her mother was very ill, Soraja had to live with some relatives, her chance to live with her mom and her uncle was until she finished primary school, sadly not long after that, her mom passed away. Za vreme dok je bila u pomenutoj hraniteljskoj porodici, Soraju je majka posećivala koliko god često je mogla, ali su njene posete uprkos njenoj snažnoj potrebi da budu što češće ipak bile veoma retke i to zbog udaljenosti između Knina i Vojvodine. Jedan od načina na koji Soraja poklanja pažnju deci, ogleda se u tome što ona gotovo svakog vikenda organizuje žurku za decu iz komšiluka. Фотографисала се за часопис и два пута за часописа као и за Плејбој у , и. Nešto što se može izdvojiti kao dobra strana stvarnosti kroz koju je Soraja u tom periodu prolazila, bilo je to što je ona upravo tada uspostavila kontakt sa svojim ocem koji je prihvatio i koji je dao sve od sebe da joj koliko je god bilo u njegovoj moći pruži podršku.

Next

EKSKLUZIVno: Soraja: su me zato što sam

Soraja

Nakon što su njene fotografije osvanule na stranicama brojnih, gore pomenutih časopisa, Soraja je stekla naklonost značajnog dela javnosti i shodno toj činjenici, postala je veoma tražena za snimanje video spotova. Soraya attended in New Jersey, where she studied English literature, French philosophy, and women's studies. Trudi se da što kvalitetnije iskoristi svaki dan i da živi punim plućima. Sorajina majka Anka je poreklom iz Bara, a majci, konzervativni roditelji nisu mogli da oproste vanbračnu trudnoću zbog čega je otišla u Knin da rodi dete. .

Next

EKSKLUZIVno: Soraja: su me zato što sam

Soraja

During September and October, she took a break from her music career to focus on breast cancer awareness. Ubrzo nakon prerane smrti pomenutog glumca, koja se dogodila iznenada u junu 2016. Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Biografija. Kako je Sorajina majka morala da provodi vreme uz Soraju i da brine o njoj i kako je srazmerno tome bila nemoćna da obezbedi finansijska sredstva neophodna za život, ona se ubrzo našla u vrlo nezavidnoj materijalnoj situaciji u kojoj nije mogla da izdržava sebe i Soraju. Pored toga, Soraja je nakon svog učešća u rijaliti programu postala veoma čest gost u brojnim televizijskim emisijama, pa su njeni brojni fanovi mogli da uživaju gledajući je i slušajući njena izlaganja. Bolest nesrećne žene, bila je toliko ozbiljna da su joj kada je Soraja imala samo 17 godina otkazali bubrezi i da je od posledica takve činjenice preminula.

Next