Vriend met borderline. Een partner met borderline 2019-12-15

Borderliner als vriend?. ervaring gevraagd

Vriend met borderline

Ik ben erg beschadigd maar kan door therapie goed functioneren en heb alleen een lichte hechtingsstoornis op Gelopen. Waarbij ik meestal sorry zei. Een persoon met Borderline heeft een diepe empathisch vermogen en een groot rollercoaster gevoel en de Borderliner is in elk opzicht een stukje heftiger. Waar komt dat gedrag vandaan? Ze wilt op dat moment bevestigd krijgen dat je bijvoorbeeld niet meer om haar geeft zodat ze haar angst om verlaten te worden bevestigd krijgt. Ik zie mijn gezin uit elkaar vallen. De laatse 20 heb ik niet eens meer gelezen. .

Next

Hoe is het om iemand te daten die borderline heeft?

Vriend met borderline

Dagelijks 1 of 2 keer seksueel contact was voor haar ook belangrijk om de verbinding te blijven voelen. Zo trek je deze hele discussie ook weg uit de beladen mentale-gesteldheid hoek. Die diagnoses kreeg ik eind 2013, begin 2014. Wat je niet kan doen, is dit negeren en doen alsof er niets aan de hand is. Of het borderline is weet hij niet.

Next

17 dingen die je nooit mag zeggen tegen een vrouw met Borderline

Vriend met borderline

Ik dacht dat ik een beetje wist wat het inhoude maar blijkbaar doe ik nog niet genoeg grenzen aanbrengen en laat ik denk te veel over me heen lopen Ik ga de tips zeker in de praktijk brengen. Extra service aan naastbetrokkenen Op onze website vindt u een royaal aanbod aan boekentips. Dan word ik extreem emotioneel, humeurig, dramatisch, en soms confronteer ik iedereen op zo'n moment met wat er in mijn hoofd omgaat. Later viel me op dat het in de periode de maandelijkse het ergste was. Ik heb een wijze les geleerd en heb met haar te doen, zo'n lieve vrouw. Hoge verwachtingen die hij niet kan waar maken van zichzelf. Daar kunnen borderliners erg ver in gaan.

Next

Borderline

Vriend met borderline

Ze vraagt en informeert zelden naar mij. Relatieslachtoffer borderline Het slachtoffer spant zich tot het uiterste in maar niets is ooit goed genoeg. Ik was mezelf kwijt geraakt en in de ban van haar gekomen. Ik had een collega met borderline ,in het begin werkte het erg goed met haar samen, tot dat er een vrouwelijke collega bij kwam toen ging het goed mis, het bleek dat ook zei borderline had. Tot ineens ze toch maar vond dat het onzin was en alles in de ring gooit. Jij hebt 'de gave' om dat te doen, zonder met je ogen te knipperen.

Next

Vriendschap met vriendin met borderline

Vriend met borderline

Dit vond ik allemaal even goed. Help… Anneke, 02-08-2017 16:38 5 Ik ben het helemaal met je eens Eri. I emand die constant anderen manipuleert geeft dat zelden toe. Ik heb deze mail een paar keer moeten lezen want ik wist niet wat ik allemaal las. Ik vind het zielig voor haar en voornamelijk voor de kinderen. Tip 5 Neem tijd voor jezelf Omgaan met iemand met een borderline persoonlijkheidsstoornis kan veel van je vergen. Ik was heel boos, want alles wat mij overkomen was, dat was mij aangedaan door anderen.

Next

Naastbetrokkenen

Vriend met borderline

Mijn beste vriendin heeft borderline, zelf ben ik stabiel en ze weet wat ze aan me heeft, 6 jaar lang kwam ze iedere week langs, altijd fijn, ok dingen loog ze vaak, verhalen waren heeel sterkt, maar ze was mijn dinnetje, sinds een jaar heeft ze haar zussen terug en dat vind ik top voor haar, wat mij heel erg pijn doet is dat ik haar bijna niet meer hoor en zie, als ik haar daar op aanspreek zegt ze johhh doe niet zo raar niks aan de hand, ze heeft niet door dat ze me pijn doet, en vind dat dan ook onzin, ik ben erg in de war, aan de ene kant denk ik weet je klaar nu, andere kant krijg ik uit het niks hartjes love you, ik weet het niet meer, net of ze speelt met me, en dan krijg ik te horen, maak je niet druk Radeloos!!!!!!! Dan moet je als je kinderen wilt beschermen zorgen dat dat niet meer kan voorkomen. Veel mensen hebben wellicht een keer gehoord van borderline. De diagnose borderline persoonlijkheidsstoornis wordt 3 keer zo vaak bij dan bij gesteld en naar schatting leidt 1 a 2 procent van de Nederlandse bevolking aan borderline persoonlijkheidsstoornis. Ze zijn als een drenkeling die wild om zich heen grijpt en een ander al spartelend naar beneden trekt. In twee jaar is mijn meisje veranderd van een leuke meid in onherkenbaar kind. Ze was erg spontaan en impulsief. Vindt iemand je wel echt aardig? Er is een tijd terug ook een documentaire over geweest, met ervaringsdeskundigen, zeer de moeite waard.

Next

Borderliners en relaties: leven met borderliner als partner

Vriend met borderline

En natuurlijk zoals elk mens met gezond verstand dat zou doen heeft hij dat ook gedaan. Of weet je dat je op hele ingewikkelde manieren je behoeften aangeeft, en wil je daar meer over weten? Ze heeft mij zo goed als leeggezogen, bijna alles wat ik deed of zei deugde niet, ik kon het nooit goed doen dat maakte mij erg onzeker in mijn doen en laten en bracht een hoop spanningen met zich mee , ze kon geen kritiek verdragen, praten 'in haar straatje' was geen probleem. Maar die 100% kan ook zo weer omslaan in het negatieve en dan zak je echt peilloos diep. En geloof me ondanks al deze dingen zijn wij ook gelukkig samen en voelen wij verbondenheid! Hij is extreem jaloers en gooit dan spullen kapot ook heeft hij nu meerdere keren geweld gebruikt. We kenden elkaar al van school en zijn echt met elkaar gaan omgaan toen we elkaar weer tegenkwamen op het Lowlands festival.

Next

Omgaan met borderline (voor mensen met borderline én omstanders)

Vriend met borderline

Vriendelijke groet, Hein Pragt 2018-07-28 09:54:00hallo wilde reageren op die blr die zegt van we zijn een mishandeld persoon , ja voledig mee akkoord , jullie hebben dingen meegemaakt die normaal niet mogen gebeuren maar er zijn therapieën voor , en het punt is dat blr exact weten wat ze met je doen daar tenslotte ben je hun voedingsbodem, en daar blijft het bij je wordt door hun ontleed waar en hoe ze je het hardst kunnen pakken manipuleren en moreel ontvrichten. U wil het juist zo goed hebben maar ineens gaat ook bij u het licht uit en vanuit het donker ziet u een lichtpuntje op weg naar een betere toekomst. Ze vertonen over het algemeen een ongeorganiseerde manier van omgaan met interpersoonlijke stress en schommelen vaak tussen extremen zoals enerzijds idealiseren en anderzijds kleineren van anderen. . Het is vaak lastig en tijdrovend om het vertrouwen van een borderliner te winnen. Als hij liet merken te overwegen de relatie te beeindigen, dreigde ze met zelfmoord. Moet toch een keer contact met haar zoeken maar ik moet er niet aan denken.

Next

Relatie Met Borderliner?

Vriend met borderline

Daarom is het ook goed als er een vangnet van de hulpverlening is. Dus conclusie, dat ik het ook niet weet. Ik kan iemand niet laten vallen maar weet ook niet hoe ik hier mee om moet gaan??? Ik heb zelf ook borderline. Probeer negatief aandacht vragen te signaleren en om te draaien naar positieve aandacht. In een artikel dat ik las over het onderwerp beschrijven ze het als gedrag vergelijkbaar is met agressief gedrag, alleen probeert de persoon hier op indirecte psychologische wijze iemand over te halen. Zich zo uiten is alles wat ze kennen. Maar hoewel borderline veel trekjes heeft van beide stoornissen, is deze theorie inmiddels achterhaald.

Next

Leren Omgaan Met Borderline: Borderline en vastklampen aan een relatie

Vriend met borderline

Zij verwachten afgewezen te zullen worden en zij anticiperen hierop: niets is ze te dol om mogelijke scheidingen te voorkomen, en ze zijn overgevoelig voor het minste of geringste teken van afwijzing. Jarenlang zat ik onder het wakend oog van de jeugdzorg in een zeer foute gezinssituatie. Maar 2 of 3 dagen later belt zij me op. Tot ze een paar weken later woedend met een bijl voor zijn deur stond en hij er achter kwam dat ze een ernstige vorm van borderline persoonlijkheidstoornis had. Sjoerd zoals Ik jou verhaal hoor loop jij tegen de zelfde dingen aan.

Next