Zena se jebe sa psom. Jebanje sa zivotinjama: Karanje sa psom 2019-12-18

Jebanje sa zivotinjama: Karanje sa psom

Zena se jebe sa psom

Odneo me je tako nataknutu do zida i nastavio da me tuca poput životinje. Kad vise nije mogao da mu se digne, nabio bi mi dildo za naduvavanje I nabijao ga sa obe ruke da pojaca udar. Jelena je kao i obično počela svoju priču opisom garderobe koju je tog dana nosila. Kao da je svaki dodir nož koji mu probija kožu. Ljudi, borite se svim silama protiv bolesti!!!! Naravno saznacete i za taj dozivljaj. Izlazilo mi je i pored zaglavljenog kurca u picki i dalje sve dok ga nije jednom naglo trgnuo da sam vrisnula i izcupao ga iz mene mislila sam ostala mi je picka na zucinom kurcu kad sam se okrenula i videla kurac nije bio velik oko 15-tak centimetara al u samom korenu kurca bila je crvena kvrga velicine osrednje jabuke. Tamo je bilo veoma zabavno.

Next

BOLESNO: Snimala seks s psom samo da bi napalila dečka, koji je od nje tražio ‘najprljavije stvari’

Zena se jebe sa psom

Nisam se mrdala on je samo obletao oko mene i ponovo pokusavao da me zaskoci nakon nekoliko pokusaja uspeo je da me zaskoci ponovo i stisne sapama oko kukova. Sve cesce sam se znala podici na laktove i gledati kako se stijenke moje pice istanjuju do nevidjenih razmjera dok me tako jebe ovim ogromnim dildom i gledajuci i osjecajuci kako su mi stijenke mace razvucene do te mjere da sam mislila da bi mi pica sva popucala ako bi on nastavio da forsirajuci ulazi u nju. Vratio sam se do auta i izdrkao. Najbolje da ga uzmemo dok se ne pojavi vlasnik - bila je uporna Ines. Mare je izašao na trenutak ostavivši me samog sa Donom, koji se opet usresredio na moj pičić.

Next

BOLESNO: Snimala seks s psom samo da bi napalila dečka, koji je od nje tražio ‘najprljavije stvari’

Zena se jebe sa psom

Mogla bih da batalim ovaj posao kada god poželim, ali nemam nameru — uživam u njemu. Valjda ćemo već nešto smisliti. Jelenina ljubav prema toj ogromnoj džukeli ili njena konstatacija kako taj ljigavac ima dobro dupe. Kada ga je Aki izvlacio, Igor bi ga zabijao. Tužiteljka je navela kako su snimci njen pokušaj da izazove svog partnera. Igor me donio u sobu, spustio na pod pored zida i odmah mi razvezao ogrtac, grizao mi je grudi, bradavice su se ukrutile i poskocile od uzbudjenja.

Next

Imala je S*KS SA PSOM i toliko je uživala da se time POHVALILA

Zena se jebe sa psom

Cak smo se dva puta i kresnuli do kraja letovanja. Jao, pa sto nisi javila da ces doci? Kamo je Ines lutala u svojim dječjim snovima, nisam mogla znati. Poskidala upisanu garderobu sa sebe stala gola u limenu kadicu i oprala se temeljito i onda obukla cistu garderobu. Smirio se i samo me punio ponovo je curelo iz mene bila sam puna njegove sperme. U tom trenutku njegova se njuška našla na mom pičiću i on je lizne svojim velikim jezikom.

Next

Seks sa psom EROTSKA PRICA

Zena se jebe sa psom

U mnogim zemljama postoje štenare u kojima obučavaju pse da upravo to rade. Pokusao je da ga izvadi al nista onda je sisao sa mene i okrenuo se bas kao da sam kuja. Prisla mi je, pocela polako da mi drka i da me strasno ljubi, uhvatio sam je za pickicu koja je bila toliko mokra da joj se slivalo niz butine. Bol i slast u isto vrijeme su me obespametili. Navece bih uz lampu citala erotske romane bez kojih nisam mogla i drkala picku do iznemoglosti.

Next

Erotske Price v2: Kucni prijatelj

Zena se jebe sa psom

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju nedjeljnog Jutarnjeg. Tek sam tada primetila da ima povecu futrolicu u kojoj je bio sigurno podebeo kurcic. Da li te je jebao 2 minuta ili te rasturao citavu noc, nikome nije bitno. Inace, sva druga interesovanja su nam bila drugacija. Svrsila sam ukupno 77 puta i na kraju sam zavrsila u urgentnom centru!!! Pas mi se približio na svega dva-tri metra, sjeo i uporno me promatrao. Terao je suprugu na seks i s drugim muškarcima, podvodio je, a sve je snimao kamerom da bi mogao dalje da je ucenjuje.

Next

Seks sa psom EROTSKA PRICA

Zena se jebe sa psom

Ostalo se događa kod klijenata kući. Vrisnula sam kad je probio u mene sto od bola sto od slasti. Mare mi je raširio noge i gurnuo svoj jezik duboko u moju pičku, smestivši mi srednjak u anus. Nekoliko dana kasnije opet sam odvela Ines na igralište. A zapravo ne znam ni kakvu je kaznu dobio, vjerojatno tek nešto simbolično. Nisam mogla da vjerujem sta gledam. Tad bi nastavio da me siluje I da me grize dok sam mu ga zvakala uspaljenom pickom.

Next

SNIMALA JE SEKS SA SVOJIM PSOM: Sudiji se smučio život dok je gledao bahanalije, nije mogao da veruje šta je rekla u sudu! (FOTO)

Zena se jebe sa psom

To je predvorje zla koje nam se dešava, to je iživljavanje - oštar je Bihali. Druga dvojica su bili izvaljeni na sofi, gledajuci pornic i drkajuci svoje povelike buzdovane. Prestravila sam se shvaćajući da neću stići na vrijeme. Uzela sam ga u usta dok me on primio za kosu i poceo da se zabija u moja usta. Kako vidim nisi bio ni malo sputan u tom periodu. Mare se vratio i video da me Don liže.

Next

IZOPAČENO: Ženama plaćaju 300 evra za seks sa životinjama!

Zena se jebe sa psom

Tvrdi da je to bila jedina vrsta seksualne interakcije između njih te da nije dirala psa po spolnim organima. Zanimljivo koliko ima muskaraca koji bi voleli da gledaju kako im se zena jebe sa nekim drugim. Vratila se Urosu, natrcila guzu, sto je ovaj jedva docekao i nastavila da se jebe. Bio je sav prosaran debelim zilama. Igor je odmah zavukao ruku pod moj ogrtac i iznendadio se kad je osjetio da nemam gacice. Mora da je to poseban uzitak.

Next